dissabte, 31 d’octubre del 2009

Avui dia, sentim o escoltem?


El dimarts d'aquesta setmana, la nostra tutora de seminari ens va explicar que no sempre sentim tot el que hi ha al nostre voltant, i per això ens va proposar escoltar i apuntar tots els sons i sorolls que anaven apareixent durant el camí de casa a la Facultat.

El dijous, vam arribar tots a la sessió del seminari amb els sons i sorolls que havíem escoltat i vam arribar a la conclusió de que en el camí hi havien molts més sons i sorolls del que nosaltres sentim diàriament, i això que és sempre el mateix camí!. A més ens vam adonar que tenim molta contaminació acústica però que ja estem acostumats a ella i que " Els sons són així per nosaltres vivim estressat, tot i que podrien ser d'una altra manera si canviéssim la manera de viure" .

La meva conclusió sobre aquest tema es que avui dia no podríem viure en un lloc on no escoltéssim res, ja que des que som petits, fins i tot a la panxa de la mare, creixem i neixem amb aquesta quantitat de sons i sorolls que de vegades ni sentim, tot i que sabem que són allà.

A més, en aquesta sessió, també vam parlar dels articles que havíem de referenciar i vam estar reflexionant un mica sobre el tipus de revista en el que es trobava l'article, els temes que tractavem, encara que no ens va donar temps per acabar-los tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada