divendres, 20 de novembre del 2009

Auditori de Barcelona




Avui hem anat a l'Auditori de Barcelona!

El primer que hem fet en aquesta sortida ha estat visitar el museu. En aquest ens han explicat com fer, com a futurs mestres, una visita pedagògica en el museu de l'auditori de Barcelona. Aquesta ha estat una petita visita però molt interessant on hem pogut veure i escoltar diferents instruments i sons de diferents èpoques. A més hem pogut experimentar amb les vibracions dels sons, però el més important, per a mi, es que ens han fet una breu explicació de com introduir als infants en el món de la música.

Mes tard, Paco Mir ens va donar la benvinguda al concert de corda i descorda que ofereix l'auditori. Aquest va començar amb la posada en escena d'un violinista tocant, com no podia ser millor per començar un concert per a nens, amb el vals de la Bella durmiente de Disney. Van fer un seguit de peçes musicals, concretament 24, les quals han estat pensades i adaptades a la proposta pedagògica que volen oferir des de la casa de la música.

Crec que ha estat una sortida molt interessant en la que he aprés molt, no tant de música sinó de com ensenyar als infants a escoltar i gaudir de la música en un ambient i entorn adequat, i el que és més important, amb música en directe.

Pel que fa a la meva experiència personal he de dir que he gaudit molt i m'he emportat un bon record de l'auditori el qual el recomano a tothom, ja que la música en directe et fa sentir i experimentar sentiments que no sorgeixen amb la música d'un CD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada