divendres, 20 de novembre del 2009

Joan XXIII

El dijous dia 18 de novembre vam anar a visitar l'escola Joan XXIII al barri de Bellvitge a l'Hospitalet de Llobregat.

Al inici de la visita la cap d'estudis en va fer una petita presentació sobre l'escola així com una mica d'història sobre com es va fundar, els objectius que es plantejaven, la manera de treballar, els trets diferenciadors, etc.
Un cop finalitzada la presentació ens van dir que tot el que ens havien explicat ho podíem veure a les aules d'educació infantil. D' aquesta manera vam fer una passejada per les aules dels més petits tot observant la manera de treballar, on predominaven les TIC, ja que es una escola pionera en aquesta metodologia de treball.

Hem vaig adonar de les diferents manera d'ensenyar i d'aprendre que tenim avui dia. Ja que de vegades, no cal fer les coses de manera tradicional per a que els infants aprenguin, sinó que estimular-los per fer els treballs en una pissarra digital com les que tenien en aquesta escola, resultava un treball més motivador, més amè i això fa que es diverteixin i aprenguin alhora. He arribat a aquesta conclusió per que, quan em vaig apropar a l'aula, on els infants estaven fent servir les pissarres digital o els ordinador, no es van adonar de la nostra presència. Això és va produir per que estaven tant concentrats en el que feia, és a dir, els interessava tant amb el que treballaven que no els hi cridava l'atenció cap altre cosa que no fos la pissarra o l'ordinador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada