dilluns, 30 de novembre del 2009

Conferència Ana del Barrio

conferencia ana



A l'assignatura de Comunicació oral, escrita i digital vam tenir la possibilitat d'escolat la conferència de l'Ana. És llicenciada per la universitat Autònoma de Madrid i la Rijksuniversiteit de Leiden (Holanda), és especialista en psicologia evolutiva.
Treballa com a consultora des de la seva propia empesa AdB - Intercultural Training & Consulting. S’ha especialitzat en temes de diversitat a l’àmbit de l’educació i la cooperación internacional. A la xarxa europea DECET (Diversity in Early Childhood Education and Training) està actualment involucrada en una recerca qualitativa sobre les competències necessàries per treballar la diversitat entre els mestres d’educació infantil. Amb l’agència holandesa MUTANT per la “Formación, Apoyo y Desarrollo de la Diversidad en la Primera Infancia” ha desenvolupat en projecte 'Trabajo continuo de aprendizaje en equipo. De la reflexión personal a la reflexión crítica en equipo'. Actualment coopera amb aquesta agència en un projecte de dos anys sobre 'Desarrollo de la Participación Democrática de los niños en centros infantiles y de las competencias necesarias para los educadores'.

l'Anna, la nostra mestra d'aquesta assignatura ens va proposar un exercici relacionat amb el contingut de la matèria. L'activitat consistia en: fixar-nos com l'Ana del Barrio feia la conferència, tot basant-nos en el llibre que ens vam lleguir prèviament: Com parlar bé en públic.

L'activitat la vam realitzar en un escrit que os presento a continuació:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada