divendres, 11 de desembre del 2009

La setmana extraordinària d'activitats al seminari

El dimarts dia 1 de desembre, a la sessió de seminari vam estar explicant els nostres power point sobre la setmana d'activitats extraordinària que oferia la facultat.

En aquesta sessió van apareix molts elements comunicatius com són imatges, música, fotografia, vídeos, cites d'autors, etc. Però també van aparèixer molts aspectes pedagògics com la innovació pedagògica dels centres, la creativitat tan dels infants com nostra, diversió, companyerisme i equilibri sobretot a les alçades del Natupark, atenció, imaginació,etc. A més també van sorgir frases com incitar sense obligar, la cultura ens dona criteri, sensacions que ajuden a créixer, i un llarg etc.

El meu grup i jo també vam realitzar un power point per aquesta setmana d'activitats, amb l'objectiu de transformar la nostra experiència i la dels nostres companys en conceptes pedagògics explicats en frases que van apareixent al power point. A continuació us mostro el power point, el qual l'hem fet amb molt d'afecte i per això esperem que us agradi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada