dijous, 24 de desembre del 2009

Valoració blogosfera

Després d'un temps fent blogosfera amb la Mireia, el Jordi, la Sandra i la Sonia . He pogut comprovar que una persona sola, de vegades, no pot arribar a tota la informació que hi ha a Internet, així doncs, és fàcil arribar a molta de la informació, tot i que no tota la que existeix a la xarxa si es fa servir la blogosfera.

El fet d'enllaçar-nos m'ha servit per haver de navegar per la xarxa a través de blogs d'escoles infantil i veure exemple d'activitats que es realitzen, com per exemple, en la primera entrada la qual està enllaçada amb un blog d'una escola infantil real. Aquest exercici m'ha servit per llegir informació sobre un tema d'actualitat entre les escoles, així com també per mourem per pàgines com el Youtube on trobem vídeos sobre el tema, la qual cosa facilita millor l'aprenentatge i la comprensió dels conceptes, o llegir i veure fotografies d'exercicis per a treballar amb els infants a la pàgina de l'Xtec.

En conclusió puc dir que blogosfera és un tècnica que ens facilita la feina per trobar la informació necessària per treballar, informa-te, documentar-te etc. Encara que desprès de llegir hem de saber seleccionar la informació important i necessària amb la que vols treballar, a més hem de saber que no tota la informació que hi ha a la xarxa és certa així doncs, es recomanable saber d'on prové la informació, i en cas de dubte es millor que ens informem abans de fer res.

Espero que hagueu gaudit amb el treball de blogosfera per que nosaltres hem aprés una mica més d'aquest gran i desconegut tema com és la psicomotricitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada