dijous, 24 de desembre del 2009

Justificació d'alguns conceptes del blog

Aquesta entrada hem serveix per a justificar alguns conceptes que sorgeixen al blog, a continuació us esmento quins són:

En aquest blog, com podreu comprovar no hi ha apunts de classe ja que aquesta pàgina no tenia aquest objectiu.

La finalitat d'aquest blog no només ha estat realitzar les pràctiques de les classes de TIC, sinó mostrar-vos les activitats i treballs que he anat realitzant durant tot aquest semestre. Com podeu observar totes les activitats que he posat són realitzades per mi de forma individual o en grup, per tant eren activitats que si no les posava al blog es perdien en el temps, cosa que no volia ja que aquest blog també tenia la intenció de col·laborar en el creixement i la maduresa personal i dels meus companys.

He de dir que totes les entrades les he realitzat jo i en el cas que hi hagués alguna entrada en la que no hi hagués informació pròpia està especificat l'autor i el lloc de la cita.

A més, he d'especificar que totes i cadascuna de les imatges que hi ha al blog són o bé realització pròpia o bé de la pàgina wikipedia commons pàgina de la qual es legal la utilització del material que es presenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada