dijous, 24 de desembre del 2009

Procés d'aprenentatge

Després de tant dies de classe, de tant dies de realització del blog i de tots els programes que hem utilitzat puc dir que tot l'esforç que he realitzat en fer el blog i tot l'esforç que he posat en realitzar les pràctiques de classe m'han servit per aprendre moltes coses.

No només he aprés a executar nous programes, sinó el fet de saber que ha Internet també existeixen relacions entre persones que no es coneixen i que comparteixen idees, informacions etc. El fet de que la copia i/o reproducció d'alguns arxius és il·legal i que per tant, m'he d'assegurar que puc copiar aquesta informació, a més he après que a vegades la informació no és del tot certa i que potser està equivocada, per tant ens hem d'informar de les fonts d'informació, a més hem de saber seleccionar informació així com rebutjar la que no ens interessa. He après que existeix un programari lliure format per programes amb el que tens les mateixes opcions inclús més i més innovadores que en el programari tradicional.

Deixant de banda els conceptes curriculars, en aquesta matèria també he aprés que avui dia estem molt acostumats a donar la nostra opinió sense que ens la demanin i que hi ha molta més informació molt més interessant per a trobar, mostrar i redactar en els nostres blogs i treballs que no la nostra opinió. Tot i que de vegades és bo tenir criteri i opinió no sempre es necessari, per una altra banda he aprés a que les informacions no estan a Internet per si soles, sinó que en algun lloc, en algun moment, alguna persona ha redactat aquesta informació i que per tant, si la vull utilitzar, no puc fer veure que es meva perquè no es cert. Per tant, he après que les informacions interessant que extrec ja sigui d'Internet o de fora de la xarxa tenen autor i que l'he d'esmentar en algun moment.

Per últim, dir que en aquest blog només vull reflexar l'esforç, la constància i les ganes d'aprendre en tots els aspectes.

Us convido a veure'l i espero que us agradi!!

Fins aviat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada